FALLA ELS LLEONS - POETA MAS I ROS
C/ Los Leones - 51 bajo / 46022 Valencia
 
 
 
 
ELS LLEONS JA TENEN ARTISTES PER LES FALLES 2018
Webmaster.. Valencia - 1/5/2017

 

ELS LLEONS-POETA MÁS I ROS JA TÉ ARTISTES FALLERS PER A LES FALLES DEL 2018
       
La A.C. Falla Els Lleons-Poeta Más i Ros, comunica amb satisfacció els seus Artistes Fallers per a les Falles de l’any 2018.
       Pel que respecta a la Falla gran, hem depossitat la nostra confiança amb Lorenzo Fandos, gran artiste faller amb una excel.lent trajectòria al mon de les Falles.
      En el que pertoca a la Falla Infantil, sera Vicente Lorenzo,  l'artiste faller escollit per a la seua realització.
      Des-de açí, volém expressar els nostres millors desitjos per a estos dos grans Artistes de reconegut prestigi que, de segur, ens van a oferir lo millor dels seus treballs.

 

ELS LLEONS-POETA MÁS Y ROS YA TIENE ARTISTAS FALLEROS PARA LAS FALLAS DEL 2018

La A.C. Falla Els Lleons-Poeta Más y Ros, comunica con satisfacción sus Artistas Falleros para las Fallas del año 2018. Por lo que respecta a la Falla grande, hemos depositado nuestra confianza en Lorenzo Fandos, gran artista fallero con una excelente trayectoria en el mundo de las Fallas. En lo que recae a la Falla Infantil, será Vicente Lorenzo, artista fallero escogido para su realización. Desde aqui, queremoso expresar nuestros mejores deseos para estos dos grandes Artistas de reconocido prestigio que, seguro, nos van a ofrecer lo mejor de sus trabajos.