FALLA ELS LLEONS - POETA MAS I ROS
C/ Los Leones - 51 bajo / 46022 Valencia
 
 
 
 
 
Saluda de nuestro presidente. Bienvenidos.
PRESIDENCIA. Valencia - 07/04/2019
 

Amics, veïns, fallers i membres de la junta directiva, em complau dirigir-me a vosaltres com a president de la comissió Lleons Poeta Mas i Ros.


Voldria agrair a tots la confiança que m'heu demostrat des de la meua elecció al càrrec de president de la falla, espere que junts fem que enguany siga un any inoblidable per a tots i que podem gaudir de la festa fallera en harmonia i felicitat.


Des que es fundara la comissió en l'exercici faller de 1973/1974, portem 45 anys de treball incansable homenatjant i recordant les tradicions, la festa i el folklore valencià.
Com els nostres propis monuments, estem obligats a reinventar-nos cada any, alçar-nos després de cada nit del 19 de març amb l'objectiu de continuar plantant falla i aportar el nostre gra d'arena per a demostrar-li al món lo màgica que és la festa fallera. La festa de les falles és foc, és pólvora, és música, són els seus balls, són els monuments, i sobretot les seues gents, fallers i falleres, valencians i valencianes, persones de tot el món que cada any s'acosten a València per a gaudir de la millor festa del món.


En honor a això i per tots nosaltres, enguany, com fa més de 45 ja, continuarem plantant falla, continuarem desfilant, visitarem la verge i gaudirem amb la pólvora, la música, la festa i la cremà, amb la mateixa il·lusió i la mateixa emoció que el primer dia, però perquè açò siga possible necessitem l'ajuda de tots, la de tots els membres de la comissió, la de tots els amics, veïns, comerços i la de tots aquells que vullguen contribuir a engrandir la festa fallera. Treballant junts podem fer açò i moltes més coses.

Voldria despedir-me dient que és un honor poder representar a la comissió de la falla Lleons Poeta Mas i Ros, espere estar a l'altura que exigix el càrrec i vos invite a tots a gaudir amb nosaltres d'enguany que promet ser increïble.

 

_____________________________________________________________________________________

Amigos, vecinos, falleros y miembros de la junta directiva, me complace dirigirme a vosotros como presidente de la comisión Leones Poeta Mas y Ros.

Quisiera agradecer a todos la confianza que me habéis demostrado desde mi elección al cargo de presidente de la falla, espero que juntos hagamos que este año sea un año inolvidable para todos y que podamos disfrutar de la fiesta fallera en armonía y felicidad.


Desde que se fundase la comisión en el ejercicio fallero de 1973/1974, llevamos 45 años de trabajo incansable homenajeando y recordando las tradiciones, la fiesta y el folclore valenciano.


Como nuestros propios monumentos, estamos obligados a reinventarnos cada año, levantarnos después de cada noche del 19 de marzo con el objetivo de seguir plantando falla y aportar nuestro granito de arena para demostrarle al mundo lo mágica que es la fiesta fallera.


La fiesta de las fallas es fuego, es pólvora, es música, son sus bailes, son los monumentos y sobretodo sus gentes, falleros y falleras, valencianos y valencianas,  personas de todo el mundo que cada año se acercan a Valencia para disfrutar de la mejor fiesta del mundo.

 
En honor a ello y por todos nosotros, este año, como hace más de 45 ya, seguiremos plantando falla, seguiremos desfilando, visitaremos a la virgen y disfrutaremos con la pólvora, la música, la fiesta y la cremà, con la misma ilusión y la misma emoción que el primer día, pero para que esto sea posible necesitamos la ayuda de todos, la de todos los miembros de la comisión, la de todos los amigos, vecinos, comercios y la de todos aquellos que quieran contribuir a engrandecer la fiesta fallera. Trabajando juntos podemos hacer esto y muchas más cosas.

Quisiera despedirme diciendo que es un honor poder representar a la comisión de la falla Leones Poeta Mas y Ros, espero estar a la altura que exige el cargo y os invito a todos a disfrutar con nosotros de este año que promete ser increíble.
 
youtube